Коришћењем било ког дела интернет портала Управе за капитална улагања АП Војводине, на интернет адреси http://www.kapitalnaulaganja.vojvodina.gov.rs, аутоматски прихватате сва актуелна правила коришћења интернет портала.

Посетиоци интернет портала су дужни да редовно читају правила коришћења, те се сматра да су, континуираним коришћењем интернет портала Управе за капитална улагања АП Војводине, у сваком тренутку упознати са актуелним правилима коришћења и да су их разумели у целости.
Ниједан део интернет портала Управе за капитална улагања АП Војводине не сме се користити у незаконите сврхе, нити за промовисање истих.

 

Интернет портал Управе за капитална улагања АП Војводине

Интернет портал Управе за капитална улагања АП Војводине, на адреси http://www.kapitalnaulaganja.vojvodina.gov.rs, званична је интернет презентација Управе за капитална улагања АП Војводине.
Управа за капитална улагања АП Војводине посетиоцима у доброј намери обезбеђују коришћење садржаја њеног интернет портала . Сви посетиоци имају право да бесплатно користе садржаје интернет портала, уколико не крше правила коришћења.
Интернет портал Управе за капитална улагања АП Војводине састоји се од властитих садржаја, садржаја партнера и линкова на спољне странице.

 

Ауторска права

Управа за капитална улагања АП Војводине полаже ауторска права на све властите званичне податке, базе података, документе и информације. Неовлашћено коришћење било ког дела портала сматра се кршењем ауторских права интернет портала Управе за капитална улагања АП Војводине и подложно је тужби.

Садржај интернет портала Управе за капитална улагања АП Војводине може да буде прегледан и штампан, а документа дистрибуирана и коришћена само због личног информисања и некомерцијалног личног коришћења. Не смеју се размењивати, прерађивати, продавати или емитовати подаци са интернет портала Управе за капитална улагања АП Војводине. Вести, сервисне информације, обавештења, саопштења и остали документи који су назначени за јавну употребу могу да буду коришћени у јавним комуникацијама уколико се наведе извор информација.

Прихватате да обештетите и заштитите власнике ауторских права интернет портала Управе за капитална улагања АП Војводине, даваоце и кориснике лиценцних права у вези са било којим потраживањем које је произашло из вашег неиспуњавања Услова коришћења.
Ако пошаљете било какву врсту информација или материјала на интернет портал Управе за капитална улагања АП Војводине, било електронским путем или другачије, тај материјал ће се сматрати јавним и на њега се неће односити власнички закони.
Уколико сматрате да је интернет портал Управе за капитална улагања АП Војводине повредио Ваша ауторска права, случај ће да буде одмах размотрен, а спорни садржаји биће уклоњени одмах по евентуалном установљавању истинитости садржаја жалбе.

 

Линкови на спољне странице

Интернет портал Управе за капитална улагања АП Војводине садржи линкове на веб странице изван властитог интернет портала. Управа за капитална улагања АП Војводине објављује линкове у доброј намери и не могу се сматрати одговорним за садржаје изван портала. Те веб странице нису у нашој надлежности и стога не преузимамо никакву одговорност за садржај тих веб страница, перформансе или квалитет истих.

 

Подаци о корисницима

Интернет портал Управе за капитална улагања АП Војводине се обавезује да ће у доброј намери користити податке добијене од корисника током коришћења интернет портала, те да приватне податке неће дистрибуирати, нити продавати трећој страни, осим уз дозволу корисника.
Интернет портал Управе за капитална улагања АП Војводине може, у складу са законом, прикупљати одређене податке о корисницима добијене током коришћења интернет портала (искључиво подаци о рачунару, географски и подаци о интернет провајдеру) или податке унешене у формуларима на интернет порталу.
Интернет портал Управе за капитална улагања АП Војводине се обавезује да прикупљене приватне податке, попут e-mail адресе, имена и презимена, неће, без дозволе сваког појединачног корисника, продавати нити дистрибуирати.
Интернет портал Управе за капитална улагања АП Војводине се обавезује да ће чувати приватност корисника интернет портала, осим у случају тешког кршења правила интернет портала или незаконитих активности корисника.

 

Заштита информација

Интернет преноси података никада нису потпуно приватни и сигурни. Било која порука или информација коју пошаљете на интернет портал Управе за капитална улагања АП Војводине може бити пресретнута и прочитана од стране других. Немојте давати своју лозинку другима. Такође, ако делите рачунар са другима, одјавите се са интернет портала и затворите прозор вашег претраживача када завршите.

 

Старосна граница
Приступ интернет порталу Управе за капитална улагања АП Војводине и свим његовим садржајима дозвољен је особама било ког узраста.

 

Понашање на интернет порталу
Ако прослеђујете одређени садржај или додајете своје коментаре, дајете нам право да исправљамо, копирамо, дистрибуирамо, стварамо нове делове од добијених и објављујемо такав садржај у било којој форми или медију на ком желимо. Такође, ви сте одговорни за све ваше активности на интернет порталу Управе за капитална улагања АП Војводине. Доле су наведени неки од прекршаја који могу резултирати ускраћивањем приступа на www.kapitalnaulaganja.vojvodina.gov.rs:

 • Објављивање нелегалног, непримереног или погрдног садржаја.
 • Малтретирање, претње, срамоћење или било које ометање других корисника.
 • Емитовање или олакшавање дистрибуције садржаја који је погрдан, злонамеран, претећи, узнемирујући, нападан, расистички или етнички увредљив, вулгаран, сексуално директан, непримерен, или који подлеже осуди јавности.
 • Коришћење вулгарног или увредљивог начина изражавања.
 • Представљати се да сте неко други (није дозвољено имитирање другог корисника).
 • Покушај преузимања туђе лозинке.
 • Објављивање било каквог рекламног материјала или промоција.
 • Пребацивање или слање вируса или неког другог штетног материјала.
 • Ометање или покушај ометања www.kapitalnaulaganja.vojvodina.gov.rs.

Задржавамо право да склонимо садржај било када, укључујући али се не ограничавајући на сваки садржај који угрожава горе наведена правила.

 

Обештећење и непризнавање грешке

Све садржаје www.kapitalnaulaganja.vojvodina.gov.rs интернет портала користите на властиту одговорност и сопствени ризик. Управа за капитална улагања АП Војводине се не може сматрати одговорном за било какву штету насталу коришћењем интернет портала. Ово укључује директну, случајну, последичну, индиректну или казнену штету произашлу из Вашег приступа или коришћења www.kapitalnaulaganja.vojvodina.gov.rs.

Учињено је све да се обезбеди тачност информација које се налазе на www.kapitalnaulaganja.vojvodina.gov.rs. Међутим, због природе медија и ризика од пресретања и прекидања, одговорност је искључена како је и наведено.
Интернет портал Управе за капитална улагања АП Војводине (укључујући сав садржај и функције које су доступне и/или се њима може приступити помоћу портала) је омогућен "како јесте" и "како је доступно".
Ни под каквим условима Управа за капитална улагања АП Војводине не може бити одговорна за било какву значајну, непосредну, случајну, посредну, кажњиву или посебну штету узроковану:

 • коришћењем,
 • немогућношћу коришћења или
 • грешкама или пропустима у садржају или функцијама интернет портала

 

Опште одредбе

Ови услови и одредбе и било који додатни услови постављени на www.kapitalnaulaganja.vojvodina.gov.rs, заједно чине целокупан уговор између носилаца ауторских права интернет портала Управе за капитална улагања АП Војводине и Вас, узевши у обзир Ваше коришћење интернет портала Управе за капитална улагања АП Војводине. Тренутна немогућност власника ауторских права да затражи испуњавање било које одредбе неће утицати на пуно право захтевања да се та одредба испуни било када касније, нити ће се тренутно одустајање од неиспуњавања одредбе сматрати као одустајање од саме одредбе. Да би била правно важећа, свака одлука о одустајању од захтева за испуњавањем одредбе од стране власника ауторских права на www.kapitalnaulaganja.vojvodina.gov.rs мора бити у писменој форми. Ови услови и одредбе ће бити дефинисани и примењивани у складу са законима Републике Србије.

 

Информације о контактирању

Ако сте имали било какве проблеме у вези са интернет порталом www.kapitalnaulaganja.vojvodina.gov.rs, контактирајте нас.

 

Модификовање и промене правила

Управа за капитална улагања АП Војводине задржава право да без најаве повремено промени или модификује правила.

Коришћењем било ког садржаја на интернет порталу http://www.kapitalnaulaganja.vojvodina.gov.rs сматра се да сте упознати са најновијим правилима.

 

Последња измена: 05. фебруар 2016.

 

Kontakt telefon - Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine
Контакт телефон: 021-488-1787
Контакт: Контактирајте нас!
Адреса: Блвр М. Пупина 16, Нови Сад